بهداشت دهان و دندان اطفال – متخصص دندانپزشکی اطفال

کلینیک تخصصی دندانپزشکی اطفالاگر سلامت دندان های اطفال تان برایتان اهمیت دارد، برای جلوگیری از پوسیدگی دندان هایش، دندان های وی را پس از هر با تغذیه خوردن با یک پارچه مرطوب و تمیز پاک کنید. در هشت ماهگی نوزاد، خوردن قند باعث ایجاد پوسیدگی شدید می گردد. در هجده ماهگی حتما کودک را برای چک آپ نزد متخصص دندانپزشکی اطفال ببرید.

یکی از راه های آشناسازی کودکان با مواد غذایی ای که باعث ایجاد پوسیدگی در دندان هایشان می گردد، شرکت دادن آنها در مشاوره های دندان پزشکی است.

مرکز دندانپزشکی فوق تخصصی لبخند کودک من با بهره مندی از کادری متخصص، اقدام به برگزاری این دوره های مشاوره نموده است.

عزیزانی که قصد شرکت در این مشاوره ها را دارند از قبل با مرکز تماس گرفته و هماهنگ نمایند.

متداول ترین بیماری هایی که اطفال درگیر آن می شوند ماجرای پوسیدگی دندان است که تشخیص تخصصی آن برای هر دندانپزشکی ساده نمی باشد .

با توجه به اینکه دندان قابلیت ترمیم خود را ندارد، همراه با غذا خوردن، باکتری هایی که روی دندان قرار می گیرند با ایجاد اسید باعث خرابی دندان می شوند.

یکی از عواملی که موجب خرابی دندانی می شود  پلاک میکروبی است. در توضیح پلاک می بایست گفت از مخلوط ژلاتین که حاوی آب، پروتیین بزاق و باکتری های مرده است. باکتری های موجود در دهان با انرژی هایی که از کربوهیدرات ها و قندها به دست می آورند و نیز با چندین ماده سمی، پلاک دندان را می سازند. این مواد پیش ساز محصولات تخمیر اسیدی به شمار می آیند. در واقع وقتی که PH محیط دهان به کمتر از ۵/۵ برسد و دهان اسیدی شود، باکتری های ایجاد کننده پوسیدگی سبب پوسیدگی دندان می شوند.

عواملی که باعث پوسیدگی دندان کودکان می شوند:

  1. استفاده زیاد از شیرینی جات مصنوعی مانند قند و شکر
  2. مصرف مکرر مواد غذایی، به خصوص شکلات و شیرینی
  3. استفاده بی رویه از آجیل و تنقلات بدون آن که در سر موعد مسواک بزنیم
  4. مصرف آبی که مقدار فلوراید آن کافی نیست.
  5. رعایت نکردن بهداشت دهان و دندان و همچنین چکاپ های منظم در دندانپزشکی اطفال

راهی جدی برای جلوگیری از خرابی دندان جلوگیری از خوردن انواع شیرینی ها می باشد و استفاده منظم از سبزیجات و میوه ها می باشد و همپنین استفاده از مسواک بعد از هر وعده غذایی می باشد 

دندان های شیری – دندانپزشکی اطفال

دندان شیریدندانپزشکی اطفال , آشنایی با تعداد و نام دندان های شیری

مقاله های دندانپزشکی اطفال :  دندان های شیری از سن 6 ماهگی شروع به رویش می کنند و تا سن دو سالگی تمامی دندانهای کودک در دهانش کامل می شود.

در هر فک کودک 10 دندان می روید که در مجموع میتوان گفت دندان های شیری 20 عدد هستند.

 

وظیفه ی دندان های شیری 

بسیاری از والدین دندان های شیری را بسیار بی اهمیت تلقی میکنند و  به اشتباه فکر میکنند این دندان ها ی موقتی کودک است و پس از این دندان ها دندان های دایمی درمی آورد بنابریان نبودن این دندان ها و یا پوسیدگی زود هنگام آنها اهمیتی ندارد و خیلی راحت اقدام به کشیدن دندان پوسیده ی شیری می کنند.

در حالی که دندان شیری اطفال در دهان علاوه بر کمک به تغذیه، تکلم صحیح و حفظ زیبایی ظاهری کودک ، وظیفه ی نگهداری فضای لازم برای رشد مناسب دندان های دایمی را دارند و در صورت نبودن این دندان ها و یا کشیدن آنها فضای لازم جهت رشد دندان های دایمی از دست می رود و نظم و ترتیب و قوس دندان های دایمی از بین می رود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص دندان های شیری کودکان و زمان مناسب مراجعه به دندانپزشکی اطفال برای معاینه های مداوم تا رشد دندان های دایمی می توانید با مرکز دندانپزشکی لبخند کودک من تماس گرفته و از راهنمایی های تیم دندانپزشکی این مرکز بهره مند شوید.

دندانپزشکی اطفال , دندانپزشک اطفال

دندانپزشک اطفالدندانپزشکی اطفال

دندانپزشکی اطفال لبخند کودک من ، خود را موظف میداند اطلاعات لازم در خصوص چگونگی نگهداری دندان های کودکانتان را در اختیار شما قرار دهد. بدین منظور در این بخش شما را با فلوروزیس آشنا خواهیم کرد.

 

فلوروزیس چیست؟

در صورتی که کودک شما در دوره ی شکل گیری دندان بیش ازحد فلوراید دریافت کرده باشد، ساختمان دندان او آسیب خواهد دید. بدین صورت که نقاط سفید رنگ ماتی روی دندان ها دیده می شود یا دندان ها زرد و قهوه ای رنگ می شوند که به این حالت فلوروزیس گفته می شود.

 

کودکان این میزان فلوراید اضافی را از کجا جذب می کنند؟

1-       ممکن است آب آشامیدنی یک منطقه بیش از حد حاوی فلوراید باشد.

2-       اطفال و کودکان معمولا خمیر دندان را می خورند به این دلیل که هنوز یاد نگرفته اند در موقع مسواک زدن خمیر دندان را تف کنند. خمیر دندان نیز حاوی فلوراید بوده و باعث بروز فلوروزیس خفیف در کودکان خردسال شما ( اطفال ) می شود.

 

چگونه می توان از بروز فلوروزیس جلوگیری کرد؟

1-       با توجه به اینکه دندانپزشک اطفال از میزان فلوراید موجود در آب مطلع می باشد، مشاوره با دندانپزشکی اطفال قدم اول می باشد.دندان پزشک اطفال مقدار و نحوه ی مصرف آب را مشخص خواهد کرد.

2-       تا زمانی که اطفال و  کودکمان به طور کامل مهارت های لازم برای مسواک زدن را کسب کند، بر مسواک زدن او نظارت داشته باشید و از مسواک های انگشتی استفاده کنید. و یا از خمیر دندان های فاقد فلوراید استفاده کنید.

 

در صورت مشاهده فلوروزیس چگونه می توان آن را درمان کرد؟

درمان ضایعات فلوروزیس با توجه به مقدار ضایعات، شامل بلیچینگ، ریز سابی، درشت سابی، ونیر و انواع روکش ها می باشد.

دندان پزشک کودک به راحتی میتواند لبخند و اعتماد به نفس از دست رفته را به کودک شما بازگرداند.

توصیه های دندانپزشکی اطفال در مورد پستانک

دندانپزشکی اطفالدندانپزشکی اطفال ، پستانک و اطفال

بسیاری از پدر و مادرها نگران استفاده ی پستانک توسط اطفالشان می باشند. این نگرانی از طرف کادر دندانپزشکی اطفال لبخند کودک من کاملا بجاست و لازم است والدین سن مجاز استفاده از پستانک را بدانند.

کاربرد طولانی پستانک باعث ایجاد تغییر در موقعیت فک پایین اطفال می شود و باز نگه داشتن زیاد دهان می تواند الگوی رویش دندان ها را مورد تغییر قرار دهد. استفاده از پستانک باعث جلوگیری از رویش دندان های جلویی و ایجاد فاصله در بین دندان های بالا و پایین می شود. این مشکل اغلب در سن 3 تا 6 سالگی بروز خواهد کرد و در برخی موارد با مکیدن انگشت این عادت ادامه پیدا خواهد کرد و سبب می شود والدین با دردسر مواجه شوند  .

اگر این عادت بتواند قبل از 6 سالگی و قبل از رویش دندان های دایمی ترک شود، دندان های دایمی جلویی رویش خواهند کرد و فضایی که ممکن بود باز بماند به طور خود به خود بسته می شود.

برای ترک دادن کودکان از این عادات راهکارهای متفاوتی پیشنهاد شده است که بهترین آن مراجعه به دندانپزشک اطفال و استفاده از مشاوره های آنهاست که در بعضی مواقع استفاده از دستگاه های خاص برای جلوگیری از مکیدن انگشت بنا به تجویز دندانپزشک مناسب می باشد.

این نگرانی ها در سن 12 سالگی که کلیه ی دندان ها تبدیل به دندان دایمی شده اند برطرف خواهد شد.

تیم دندانپزشکی لبخند کودک من در یک جلسه می تواند این راهکار ها را در اختیار والدین قرار دهد تا دیگر نگران بروز عادت به پستانک و مکیدن انگشت در اطفالشان نباشند.

دندانپزشکی اطفال

دندانپزشک اطفالدندانپزشکی اطفال , لبخند کودک من

آیا دندان شیری کودکان اهمیتی دارد و نیازی به مراجعه به دندانپزشک اطفال , دندانپزشکی اطفال هست یا خیر؟

باور بعضی از والدین جامعه ما این است که دندان شیری یک دندان موقت 6 الی 7 ساله است و بعدش می افتد مراقبت از آن چه مفهومی دارد و...

یک دندانپزشک اطفال خوب یا به عبارتی متخصص دندانپزشکی اطفال می تواند راهنمای خوبی باشد

درواقعیت باید بدانیم دندان های جلویی تا هفت سالگی و دندانهای انتهایی یا خلفی تا دوازده  سالگی ماندگاراست  نتیجتا اگر دندان های شیری از بین برود تا مدت رویش مجدد دندان دایمی جایگزین ، کودکان دچار مشکلات جویدن شده  به عبارت دیگر نجویدن کامل باعث مشکلات هاضمه ، گوارش وموارد دیگر می شود.

 

مشکلات دندان های شیری و نقش دندانپزشکی اطفال

 در زیر یک دندان شیری علاوه بر وجود جوانه دندان دایم و فضای کافی برای رویش دندان دایم فراهم می شود همچنین دندان شیری تعیین کننده جهت رویش دندان دایم یا راهنمای مسیر رویش دندان دایم کودکان می باشد

نبود دندان شیری باعث بهم ریختگی رویش دندانهای دایمی شده که نتیجه آن بهای پرداخت هزینه زیاد ارتودنسی می باشد پس سلامتی و رویش صحیح دندان دایم درگرو دندانهای شیری نهفته است.

بطورکلی دندان های شیری جویدن ، کمک به تکلم ، زیبایی کودکان را برعهده دارد و لبخند زیبای فرزندمان با جدی گرفتن اهمیت دندانهای شیری با مراجعه به موقع نزد  متخصص دندانپزشکی اطفال , رجوع به کلینیک دندانپزشکی اطفال امکان پذیراست

آدرس : بین میدان رسالت و چهارراه سرسبز ، پلاک 686 ، طبقه 2 ، واحد 3

شماره تماس : 77135269 021

شماره سامانه پیام کوتاه : 5000206040600
JoomShaper