دندانپزشکی ارتودنسی
روش های درمان ارتودنسی ( دندانپزشکی ارتودنسی ) به چند صورت امکان پذیرند؟
دندانپزشکی ارتودنسی به دو روش زیر امکان پذیر است.
ارتودنسی متحرک:
ارتودنسی متحرک برای سنین زیر 12-13 سال انجام می پذیرد و ارتودنسی در این روش قابل حرکت بوده و بیمار میتواند برای غذا خوردن، مسواک زدن و استفاده از نخ دندان آن را از دهانش خارج کند. این روش برای کودکان مناسب تر است به این دلیل که باعث رفع مشکلات استخوانی فک نیز می شود. ولی دندانپزشک در این روش قدرت مانور کمتری برای جهت دادن به دندان ها دارد.
ارتودنسی ثابت:
دندانپزشکی ارتودنسی – ارتودنسی ثابت این روش برای بزرگسالان مناسب تر است. در این روش تکه های کوچکی به نام براکت بر روی دندان بیمار قرار داده می شود و دندانپزشک توسط سیم ها و کش های مخصوصی دندان ها را به سمتی که می خواهد هدایت می کند. در این روش بیمار قادر نیست سیم ها را از دهانش خارج کند و باید در مدتی که تحت درمان است از مسواک و نخ دندان مخصوص دندان های ارتودنسی استفاده کند.
لازم به ذکر است که هر دو روش مزایا و معایبی دارند که درصورتی که دندانپزشک نکاتی که فرد باید رعایت کند را به او گوش زد و بیمار آنها را رعایت کند، دیگر معایبی وجود نخواهد داشت.
تیم دندانپزشکی لبخند کودک من در تمام مدت درمان، نکات ریزی را که فرد باید رعایت کند را به او یادآور می شوند و پس از درمان نیز برای جلوگیری از بازگشت بیماری، تا مدت زیادی دندانپزشکی لبخند کودک من بیمار را تحت نظر تیم پزشکی اش قرار می دهد.